17. I've wanted to kiss you

Dagarna som gick efter hennes fars födelsedag var en ren plåga. Johnny var jobbigare en vanligt och han lämnade knappt hennes sida. Johnny's mamma hade redan börjat planera bröllopet som skulle hållas om bara två veckor och Valerie kände paniken komma närmare och närmare medan hennes hjärta längtade efter Marc.
Den här vackra vårdagen hade hon och Johnny bestämt sig för att gå ut och ta en fika på stadens kända café. De hade beställt var sin äppelpaj och en kopp kaffe och medan de väntade på sin beställning, så hade Johnny gått iväg för att göra ett besök på herrtoaletten. Valerie hade som vanligt suttit försjunken i sina egna tankar, som just nu endast bestod av Marcs underbara läppar och hans manliga kropp. Hon hade först trott att hon hade sett i syne när hon fick syn på ett leende som hade fått hennes hjärta att rusa på hennes fars födelsedags firande. Men när en servitris ställde ner deras beställning på bordet framför henne så insåg hon att hon inte drömde. Hon kunde inte släppa blicken från Marc som satt bara några bord ifrån henne med ett charmigt leende på läpparna. Hon släppte inte blicken från honom när han gav något till en av servitriserna. När servitrisen sedan hade styrt sina steg mot Valerie, såg hon hur han klev upp från sin plats och sedan lämnade caféet .
"I have something for you, darling." Servitrisen stannade upp vid hennes bort och räckte fram en liten lapp. Valerie tog snabbt emot den och precis när hon hade läst det som stod på lappen hade Johnny kommit tillbaka igen.
"Oh, that looks delicious. " sa han med sin amerikanska accent innan hann högg in på sin äppelpaj.
Valerie därimot hade helt och hållet tappat matlusten, hon ville bara komma hem och sedan sova i två dagar så att tiden skulle gå fortare.

 


Den dagen, dagen då hon äntligen skulle träffa Marc var äntligen här. Hela dagen hade hon rotat runt i hennes garderob efter något fint klädesplagg som hon skulle ha på sig. Hennes far hade undrat var hon skulle göra och hon hade sagt att hon skulle gå ut och äta middag med Johnny på någon fin restaurang. Hon hade tillslut bestämt sig för att ha på sig ett par vita byxor med hög midja och en svart topp.
När klockan började närma sig fem på eftermiddagen satt hon i hennes bild på väg till Motellet där de skulle träffas. Motellet låg en bit utanför stan så det tog minst tjugo minuter att köra dit och hon blev allt mer nervös och ivrig ju närmare hon kom.
Hon svängde snart in på Motelles parkering och hennes hjärta hade nu börjat rusa. Hon parkerade bilen och klev ut med ett leende på läpparna.
Med nervösa steg gick hon över parkeringen i riktning mot det rum som de skulle mötas i.
Utanför dörren stannade hon upp för att hämta sig, hon tog sedan ett djupt andetag och öppnade dörren.
Hon fick direkt syn på Marc och hon var nära på att svimma. Hon greppade tag om dörrkarmen och bet sig sedan i läppen. På vingliga steg gick hon in i rummet och stängde sedan dörren efter sig. Utan att säga något gick hon fram till Marc och omfamnade honom i en kyss. Hennes kropp skrek av längtan.
"I've wanted to kiss you since I saw you at the café." viskade hon fram mellan kyssarna.

 

RSS 2.0